Life is not perfect, but your nails can be!

Even voorstellen….

Hallo, mijn naam is Cindy Kivits

Vanaf 13 juni 2016 heb ik de stap genomen om na ruim 20 jaar in de detailhandel gewerkt te hebben weer de studieboeken in te kruipen en me om te scholen als zelfstandig nagelstyliste. Ik heb me compleet verdiept in alles rondom de natuurlijke nagels. Inmiddels heb ik al vele diploma’s en certificaten behaald, en mag ik mezelf International erkend nagelstyliste noemen. Mijn opleiding heb ik gevolgd bij BeautyXL in Best en werk met het wereldbekende merk CND.

Verder heb ik mezelf nog hogerop geprofessionaliseerd in de natuurlijke nagels en zijn er nog vele mogelijke behandelingen te verkrijgen. Ook ben ik trotse eigenaar van een purex nageltafel. Niet alleen voor mezelf een prettige arvaring maar zeer zeker ook voor de klant. De driepuntsafzuiging zorgt ervoor dat er geen stofdeeltjes meer vrij komen en wordt als zeer prettig ervaren.

Ben je nieuwsgierig geworden naar mijn perfectionisme, gezelligheid,knusse salon en natuurlijk mijn kunsten. Aarzel niet en maak een afspraak dan gaan we samen de mogelijkheden bekijken. De koffie staat klaar!

Groetjes,
Cindy

Stel hier je vraag

Naam(*)
Please type your full name.

E-Mail(*)
Invalid email address.

Jouw vraag
Invalid Input

(*)
Invalid Input

Mijn bezoek

Mijn nagels zien er na elke keer weer geweldig uit en daar ben ik zo blij mee. Altijd weer creatieve ideeën en elke keer weer goede adviezen! Én in zo'n gezellige setting je nagels laten doen, kan ik iedereen aanraden!