Life is not perfect, but your nails can be!

CND en IBX

CND

Wat is een gecertificeerde CND™ SHELLAC™ salon?
Salons die werken met CND™ SHELLAC™ en die graag vermeld willen worden op shellac.nl dienen een zwaar examen af te leggen bij BeautyXL om zichzelf gecertificeerde SHELLAC™ te mogen noemen en een plekje te veroveren in de salon locator. Zo biedt CND u de garantie dat de nagelstyliste die u bezoekt de juiste opleiding heeft gevolgd en over de juiste kennis en producten beschikt om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Twijfel dan ook niet om in een salon te vragen of u het certificaat misschien even mag zien en ga altijd uit van de gecertificeerde salons zoals die vermeld staan in onze Salon Locator.

Lees meer over Shellac behandelingen op deze pagina.

CND Shellac


IBX systeem

Voor nagelbijters of nagelproblemen maken we gebruik van het revolutionaire IBX systeem. Dit is een systeem dat de nagel beschermt, herstelt en versterkt. Het is echt ideaal voor dames én heren die problemen ondervinden met hun nagels zoals splijten, scheuren of breken. Het is mogelijk om nagels lang te laten worden zonder dat ze afbreken. Na de behandelingen laat het een transparante werking achter in de nagel en niet erop. Het resultaat is al voelbaar na slechts 1 behandeling. IBX is tevens een goede basis onder CND™ Shellac™ voor extra bescherming en houdbaarheid. The Perfect Nails heeft ook voor dit systeem de training en examen afgelegd en is geregistreerd IBX salon.

IBX system the perfect nails

Stel hier je vraag

Naam(*)
Please type your full name.

E-Mail(*)
Invalid email address.

Jouw vraag
Invalid Input

(*)
Invalid Input

Mijn bezoek

Mijn nagels zien er na elke keer weer geweldig uit en daar ben ik zo blij mee. Altijd weer creatieve ideeën en elke keer weer goede adviezen! Én in zo'n gezellige setting je nagels laten doen, kan ik iedereen aanraden!