Life is not perfect, but your nails can be!

Shellac

Wat is Shellac?

Shellac is géén vervanger van nagellak en géén vervanger van kunstnagelbehandelingen. Shellac is een hybride nagellak, welke je draagt als een gel en wordt met een UV lamp uitgehard, dus geen droogtijd. Shellac combineert de beste kwaliteiten van een UV-gel en een hoogwaardige nagellak. Deze lak blijft wekenlang zitten zonder beschadiging. Het geeft minimaal 2 weken lang schitterend resultaat op je nagels. Na 14 dagen blijven blijven de nagels mooi en glanzend maar je gaat een uitgroei zien.

Shellac 1 the perfect nails

Voordelen op een rijtje:

 • Geen droogtijd
 • Langdurige glans
 • Dun en flexibel
 • 14+ dagen een schitterende hoogglans
 • Veilig aan te brengen en te verwijderen
 • Verwijderd binnen 10 minuten
 • Nooit meer broze, gespleten of gescheurde nagels
 • Prachtige kleuren

Get shellacked

Zeg de meest frustrerende nagelproblemen dus maar GOODBYE. Voor altijd! HELLO Shellac. De hybride nagelkleur, onze superheld, die de welbekende nagellak problemen overwint! Maak snel een afspraak om het zelf te ervaren!

Shellac 2 the perfect nails

Prijzen:

CND Shellac behandeling € 22,50

Dit is inclusief verwijderen van de Shellac na 14+ dagen èn bij de eerste behandeling krijg je een flesje Solar Oil gratis. Dit is een nagel/nagelriem conditioner die je dagelijks moet gebruiken om je nagellak langer mooi te houden. Ervaar het zelf!

Solar Oil los € 4,95

Professioneel product

Shellac is alleen via de professionele salons verkrijgbaar als behandeling. Het verwijderen van Shellac is volledig vijlloos en hierdoor totaal onschadelijk voor de natuurlijke nagel. Het is dun en flexibel als lak. Het ziet er niet alleen natuurlijk uit, het biedt ook een goede bescherming voor je nagels. Shellac zorgt voor een beschermlaag op de natuurlijke nagels waardoor splijten en scheuren minder snel voorkomt. Op deze manier kun je je nagels op een mooie lengte laten groeien!

Shellac 3 the perfect nails

Afhalen van Shellac

Shellac is heel eenvoudig en binnen 10 minuten te verwijderen in de salon. Hierbij maak ik gebruik van de Shellac Remover Wraps en de Shellac Nourishing Remover. De Shellac remover wraps bevatten een geïntegreerd katoenen kussentje, dat voorkomt dat vingers en huid aan aceton worden blootgesteld. Dankzij de zelfklevende strookjes blijven de wraps goed op de plaats zitten. De toegevoegde macadamia oliën in de Nourishing Remover zorgen ervoor dat de nagels tijdens het verwijderingsproces optimaal verzorgd worden. Niet weken, vijlen of frezen waardoor je nagel kan beschadigen. Wrappen en klaar!

Bij The perfect nails is het verwijderen van Shellac bij de prijs inbegrepen, er komen dus géén kosten meer bij voor het verwijderen van je nagellak! Je maakt hiervoor simpelweg een afspraak met mij en ik zorg voor de rest.

Verzorging van Shellac

 • Laat je Shellac tijdig vernieuwen, doorgaans is dit om de 2 à 3 weken
 • Shellac is een hybride product: twee elementen zijn samengevoegd (nagellak en gel). Shellac zorgt voor een verstevigend laagje om de nagel heen maar is gevoelig voor oplosmiddelen. In het huishoudelijk gebruik komen veel producten voor waarin oplosmiddelen zijn verwerkt. Gebruik daarom altijd handschoenen bij gebruik van deze middelen.
 • De Shellac wordt verzegeld aan de voorzijde van de nagels. Verbreek deze verzegeling niet, dit kan zorgen voor lifting (loslaten van het product van de nagelplaat). Verbreken kan o.a. veroorzaakt worden door vijlen, schoonmaken van de onderzijde van de nagels, “schrapen”of iets lospeuteren met de nagel.
 • Het advies is om je Shellac, nagels en nagelriemen twee maal per dag te verzorgen met CND Solar Oil. Deze olie voorkomt dat de Shellac uitdroogt en zorgt ervoor dat de natuurlijke nagel gevoed blijft. Solar Oil heeft een verzorgende, beschermende werking en geeft sterkte en flexibiliteit aan de nagel. Bij je eerste behandeling krijg je een flesje Solar Oil à € 4,95 gratis! Hier kun je een aantal weken mee doen.

Shellac 4 the perfect nails

Stel hier je vraag

Naam(*)
Please type your full name.

E-Mail(*)
Invalid email address.

Jouw vraag
Invalid Input

(*)
Invalid Input

Mijn bezoek

Mijn nagels zien er na elke keer weer geweldig uit en daar ben ik zo blij mee. Altijd weer creatieve ideeën en elke keer weer goede adviezen! Én in zo'n gezellige setting je nagels laten doen, kan ik iedereen aanraden!